Rólunk

Az Open Innovation Lab-ot 2017. áprilisban, kísérleti jelleggel egy progresszív és lelkes innovációs csapat indította Budapesten. A csapat tagjai jobbára startup inkubációval vagy nagyválallati marketinggel foglalkozó szakemberek. A csapat célja, hogy londoni és budapesti bázison elkezdjen nagyvállalatok részére innovációs tevékenységet végezni a startup módszertanok segítségével.

A program platformját és startup bázisát a “Startup Campus Budapest” program adja, amely hamarosan Magyarország meghatározó startup innovációs központjává fog válni.

A kísérleti programot 2017 évben Budapesten a Belvárosban található Roosevelt irodaház, belső udvari teraszán és irodáiban indítják, majd 2017. nyarán megnyílik majd a londoni popup bázis, amely a Tower melletti Rainmaking Loft-ban kap helyet és 4-5 hazai londoni startup kísérleti működését támogatja. A programhoz kapcsolódik még a Startup Campus program többi startup inkubációs helyszíne is, mint például Debrecen és Győr.

Az induló és pilot program csapatának tagjai és feladatuk:

  • DR. DOBOS KLÁRA – európai innováció és jogi szakértő, szakjogász
  • FARKAS TIBOR (CEU) – marketing és sales szakember, piaci szakértő
  • VÍZVÁRDY BENCE – kreatív szakember, a nagyvállalati programok kommunikációs felületének és diszeminációjának szakértője
  • KATONA BENCE – a “Startup Campus Budapest” vezetője és a startup módszertan szakértője
  • MISKOLCZY CSABA – ötletgazda, Open Innovation tudás hazai implementációjának egyik kisérletező szakértője

A londoni popup irodában kísérleti piaci működést indító csapattagok, akik helyi startup alapításon és angliai nagyvállalatok programba történő bevonásán dolgoznak:

  • JAKAB LUCA (Google Program és Imperial College)
  • NAM VO (Hardvard University)
  • TAKÁCS MÁRTON (UCL London)

A csapatot 2017. folyamán tovább bővítjük. A csapatunkba várjuk azon innovációs szakemberek, egyetemi kutatók vagy tanárok jelentkezését, akik nyitottak egy új innovációs módszertan hazai implementációjában és kísérleteiben történő részvételre.

Bővebb információ és jelentkezés:

csaba.miskolczy ((kukac)) quantumleap.hu