Helyszín

Budapesten a Lánchíd és az Akadémia mellett található a House of Business Roosevelt Irodaház, amely 1. emeleti és belső udvari teraszán alakítottunk ki egy “open space” (lásd “Quantum Space”) jellegű, inspiratív teret, amelyben izgalmas találkozási pontja (“hub”-ja) lehet a nagyvállalatoknak és startupoknak.

Itt kb. 400m2-en áll rendelkezésünkre több startup iroda, tárgyaló- és konferencia terek. A terasz külön liftel (D lépcsőház) közelíthető meg és használható vendégparkoló, valamint a biciklik részére belső tárolási lehetőség.

A teraszon és az azt körbevevő irodákban, koncentráltan és egy közös tudástérben több inkubátor és inkubációs program is dolgozik:

Londonban a Tower Híd mellett található startup hub-ban, a kinti startup közösségben közismert Rainmaking Loft-ban indítunk 2017. nyarától egy közösségi popup-irodát. Ebben Londonban tanuló vagy dolgozó magyar fiatal innovátorok kezdik meg 4-5 londoni startup építését és az ottani nagyvállalatok bevonzását. A londoni helyszínen készített képeink (szerző: Jakab Luca, 2017. ápr.):

Az irodáink és innovációs bázisaink címei a következőek:

  • Roosevelt Irodaház, 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8. 1. emelet
  • International House, 1 St Katharine’s Way, London E1W 1UN, Egyesült Királyság

Bővebb információ:

csaba.miskolczy ((kukac)) quantumleap.hu