Győri Startup Inkubációs Program

Startupban gondolkodsz és szívesen érvényesítenéd innovatív ötleteidet az ország nyugati részén, Győrben?

Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Győri Startup Inkubációs Programra, ahol ötleteid szakmai támogatás mellett fejlődhetnek, és épülhetnek be a nagyvállalatok stratégiájába. A Quantum Leap olyan startupokat, innovátorokat vár a programba, akik képesek új keretben látni, és szeretnék ötleteiket szakmailag támogató környezetben megvalósítani.

Jelentkezem a programba

Quantum Leap által életre hívott program célja az, hogy a kiválasztásra került ötletgazdákat és startupokat egy inkubációs folyamat során a piaci versenyképesség szintjére fejlessze.

A program során a kiválasztottakat startup inkubációval, illetve nagyvállalati marketinggel foglalkozó szakemberek fogják segíteni. Ők nyújtanak majd támogatást a termékfejlesztés, az üzleti terv elkészítése, illetve a prototípus tesztelése során egyaránt.

A programban való részvétel a jelentkezők számára díjmentes, a képzések pedig az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre Győrben, a Széchenyi István Egyetemen (Inno-Share épület 101-es terem)

  • 2018. 10. 09., kedd, 15:30-18:30
  • 2018. 10. 16., kedd, 15:30-18:30
  • 2018. 10. 24., szerda, 15:30-18:30
  • 2018. 10. 31., szerda, 15:30-18:30

A legjobb ötletet prezentáló ötletgazdák, startup-ok, illetve kutató csapatok bejutnak a teljes Programba, ahol három innovációs fejlesztési szinten folytatódó akcelerációs és inkubációs folyamatban vehetnek részt. A kiválasztottak itt már az egymást követő szinteken egyre komolyabb támogatáshoz juthatnak – mind szakmai, mind anyagi téren.

Ha van tehát egy olyan ötleted, vagy akár már létező startupod, akkor jelentkezz a Győri Startup Inkubációs Programba, és mi segítünk, hogy innovációdat viszontlásd a magyar pénzügyi piacon.

Jelentkezési határidő: 2018. október 08., 23:59

Jelentkezem a programba

Ha pedig kérdéseid lennének, azokat küldd el nekünk az info(kukac)quantumleap.hu email címre.