Groupama Startup Program

Startupban gondolkodsz, de innovatív ötleteidet szívesen érvényesítenéd egy olyan tőkeerős nagyvállalatnál, mint a Groupama Biztosító?

Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Groupama Startup Programra, ahol ötleteid szakmai támogatás mellett fejlődhetnek, és épülhetnek be a nagyvállalat stratégiájába. A Quantum Space-szel együttműködésben a biztosító olyan startupokat, innovátorokat vár a programba, akik képesek új keretben látni a biztosítások világát, és szeretnék ötleteiket szakmailag támogató környezetben megvalósítani.

Jelentkezem a programba

A Groupama Biztosító és a Quantum Leap által életre hívott program célja az, hogy a kiválasztásra került ötletgazdákat és startupokat egy inkubációs folyamat során a piaci versenyképesség szintjére fejlessze.

A program során a kiválasztottakat startup inkubációval, illetve nagyvállalati marketinggel foglalkozó szakemberek fogják segíteni. Ők nyújtanak majd támogatást a termékfejlesztés, az üzleti terv elkészítése, illetve a prototípus tesztelése során egyaránt.

A programban való részvétel a jelentkezők számára díjmentes, a képzések pedig az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre Budapest központjában, a Roosevelt Irodaházban.

  • 2017. 11. 08., szerda, 16:00-19:00
  • 2017. 11. 15., szerda, 16:00-19:00
  • 2017. 11. 22., szerda, 16:00-19:00
  • 2017. 11. 29., szerda, 16:00-19:00

A legjobb ötletet prezentáló ötletgazdák, startup-ok, illetve kutató csapatok bejutnak a teljes Programba, ahol három innovációs fejlesztési szinten folytatódó akcelerációs és inkubációs folyamatban vehetnek részt. A kiválasztottak itt már az egymást követő szinteken egyre komolyabb támogatáshoz juthatnak – mind szakmai, mind anyagi téren.

Ha van tehát egy olyan ötleted, vagy akár már létező startupod, amit a Groupama Biztosító is tudna hasznosítani, akkor jelentkezz a Groupama Startup Programba, és mi segítünk, hogy innovációdat viszontlásd a magyar pénzügyi piacon.

Jelentkezési határidő: 2017. október 25., 23:59

Jelentkezem a programba

Ha pedig kérdéseid lennének, azokat küldd el nekünk az info(kukac)quantumleap.hu email címre.